Bubble Shooter Bubbles Ny Populære Match 3 Solitaire Mahjong Connect Puzzle 10x10 ord Aktion

1001 Arabian Nights 4

Match 3

Er du vild med computer-, video- eller telefonspil? Svaret på dette spørgsmål er et stort "ja" for andre spilentusiaster. Mange gange når folk keder sig, har de altid en tendens til at søge trøst i at spille forskellige spil. At spille onlinespil er den nye afhængighed i den nuværende verden. I denne artikel gennemgås de vigtigste detaljer om 1001 Arabian Nights 4-spillet.

Hvad er det første, der kommer i tankerne, når nogen finder ud af 1001 Arabian Nights 4-spillet? Tja, man tror måske, at det er et kamp-, racer- eller andre spændende spil baseret på navnet. Men det er et computerseriespil, der eksisterer fra 1001 Arabian Nights 1-7. Gameplayet i del 4 afspejler unikke gåder og spændende brætspil.

Det grundlæggende mål med spillet er at bytte og matche de samme fliser arrangeret i lignende rækker. Et af de mest unikke træk ved spillet er, at det findes på mere end 10 sprog. Som følge heraf spiller folk spillet over hele verden.

Sådan spiller du

1001 Arabian Nights kan være på en smartphone på fuld skærm og også på computere. Så på en mobiltelefon er det eneste, du har brug for, dine fingre, mens en mus på en computer er praktisk.

Når spillet starter, er spillerens første opgave at bytte matchende fliser for at låse op for kongelige nøgler. 3 i alt. Efter at have gennemført det første trin får spilleren adgang til andre spilniveauer.


Over 68000 mennesker har spillet spillet, og det er vurderet over 3 stjerner.



Bubble Shooter Puzzle Match 3 Connect Mahjong Solitaire Zuma 10x10 Ord Clicker Casual Eventyr

Bubble Shooter - Cookiepolitik - Kontakt - Alle spil
Bubble Shooter Extreme - Original bubble shooter - Bubble Shooter Classic - Bubble Hit - Arkadium bubble shooter - Bubble Shooter Free - Bejeweled - Bubbles Pro