Bubble Shooter Bubbles Ny Populære Match 3 Solitaire Mahjong Connect Puzzle 10x10 ord Aktion

1001 Arabian Nights 2

Match 3

1001 Arabian Nights 2 er et match 3 spil med juveler. Formålet med spillet er selvfølgelig at matche 3 eller flere, hvis muligt, af flere farvede juveler og ædelstene horisontalt eller vertikalt. Når du har gjort det, forsvinder sættet, så genstandene ovenover kan falde ned i de ryddede felter.

Der er placeret gyldne nøgler i hele puslespillet, saml tre nøgler for at udfylde brættet og gå videre til det næste niveau i spillet. Ikke kun det, men nøglerne låser også op for en kiste, der afslører en præmie indeni. Spillet er ligetil og ganske underholdende.

Den musikalske score er fantastisk og trækker dig ind i spillet ved at transportere dig til en anden tid og et andet sted, som i dette tilfælde er Aladdins og den magiske lampes verden. Grafikken er ret god og bidrager til illusionen af at være der. Historien holder dig interesseret og er et glimrende element.

Når du har lidt tid at bruge eller bare vil slappe af i slutningen af travlt, så er 1001 Arabian Nights 2 et godt valg at gå med. Da jeg er en stor fan af puslespil, er dette en fornøjelse at tage del i. Det giver ikke kun timevis af underholdning, men at holde hjernen skarp og god øvelse for øje og hånd koordination.

Spillet er tilgængeligt til download online, så det kan spilles på flere enhedsplatforme fra en stationær computer, tablet eller min personlige favorit, en smartphone, for mobil underholdning på farten. Hav det sjovt!

Bubble Shooter Puzzle Match 3 Connect Mahjong Solitaire Zuma 10x10 Ord Clicker Casual Eventyr

Bubble Shooter - Cookiepolitik - Kontakt - Alle spil
Bubble Shooter Extreme - Original bubble shooter - Bubble Shooter Classic - Bubble Hit - Arkadium bubble shooter - Bubble Shooter Free - Bejeweled - Bubbles Pro