Bubble Shooter Bubbles Ny Populære Match 3 Solitaire Mahjong Connect Puzzle 10x10 ord Aktion

2048 In Flasks

Puzzle 2048

2048 in Flasks er et sorteringsspil med et 2048-fletningselement. Som i mange andre sorteringsspil skal spilleren sortere farvede kugler i reagensglaslignende laboratoriekolber. Forskellen med denne version er, at spilleren skal sortere kuglerne baseret på mere end bare farve.

Spillet har 50 niveauer. Spillet indeholder 50 niveauer. I hver bane skal spilleren skabe en målfarve og et målnummer for kuglerne. De udfører denne opgave ved at slå identiske kugler sammen. Hvis de for eksempel skal skabe en lilla 16-kugle, kan de overføre en 4-kugle til et reagensglas, slå to grønne 2-kugler sammen for at skabe en brun 4-kugle i en separat kolbe, overføre og slippe den kugle oven på den første for at skabe en rød 8-kugle og derefter slå yderligere to 4-kugler leveret af spillet sammen oven på 8-kuglen.

Rækkefølgen Rækkefølgen af de trin, som spilleren tager i 2048 in Flasks, er afgørende for at fuldføre opgaven. Når det er sagt, hvis de laver en fejl, tilbyder spillet dem en fortryd-knap markeret med en halvcirkelformet pil bagud.

Det bedste ved spillet Et af de bedste aspekter ved dette spil er, at det ikke tvinger spilleren til kun at tabe kugler oven på kugler af samme farve. Spilleren kan omarrangere kuglerne på enhver måde for at skabe fusionsmuligheder uden straf.

Bubble Shooter Puzzle Match 3 Connect Mahjong Solitaire Zuma 10x10 Ord Clicker Casual Eventyr

Bubble Shooter - Cookiepolitik - Kontakt - Alle spil
Bubble Shooter Extreme - Original bubble shooter - Bubble Shooter Classic - Bubble Hit - Arkadium bubble shooter - Bubble Shooter Free - Bejeweled - Bubbles Pro