Bubble Shooter Bubbles Ny Populære Match 3 Solitaire Mahjong Connect Puzzle 10x10 ord Aktion

2048 3D Cube

Puzzle 2048

2048: 3D Cube er et tredimensionelt 2048-fletningsspil. Spillerens mål er at flette par af terninger markeret med matchende tal for at udvikle brikkerne til terninger med højere numre, indtil de når en terning, der viser 2048. De forsøger også at opnå en høj score.

Spil Spilleren slipper tredimensionelle terninger med runde hjørner ud på en bordplade, der har sidevægge. Når en kube glider ind i en matchende kube, smelter de to kuber sammen. For eksempel skaber en 2-terning og en 2-terning en 4-terning.

> 3D Cube 2048: 3D Cube gør gameplayet udfordrende ved at bruge kraften fra en fusion til at få en nyoprettet terning til at flyve op i luften og derefter falde og hoppe rundt hvor som helst på bordet. Som et resultat kan spilleren ikke altid forudse resultatet af en fusion. Hvis de forsøger at fusionere for at skabe en terning, der matcher nummeret på en nærliggende terning, kan de fejle på grund af den nydannede ternings handlinger.

Når det er sagt Når det er sagt, tilbyder spillet også nyttige boostere. En bombekube fjerner en kube, der står i vejen. En regnbueterning matcher automatisk nummeret på en terning, den glider ind i, når den slippes løs på bordet.

Bubble Shooter Puzzle Match 3 Connect Mahjong Solitaire Zuma 10x10 Ord Clicker Casual Eventyr

Bubble Shooter - Cookiepolitik - Kontakt - Alle spil
Bubble Shooter Extreme - Original bubble shooter - Bubble Shooter Classic - Bubble Hit - Arkadium bubble shooter - Bubble Shooter Free - Bejeweled - Bubbles Pro